Auroramassage.fi

Hierontapalveluita Luostotunturin ytimessä

Hierontapalvelut

Auroramassage.fi tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista hierontaa Luostotunturin ytimessä.
Palveluihin kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, kuumakivihieronta sekä rentouttava hieronta. Tämän lisäksi teen klassisen hieronnan ja kuumakivihieronnan yhdistelmää.

Teen klassista- ja urheiluhierontaa pääasiassa toimitilassani, mutta eri tilauksesta palvelu voidaan järjestää myös asiakkaan kotona, mökissä tai hotellissa Luoston ja Pyhätunturin sekä lähikuntien alueella.

Luoston Sydän

Luostontie 4, 99555 Luosto

Klassinen
hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamuoto, joka ulottuu vuosituhansien päähän. Klassinen hieronta rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita. Klassinen hieronta sopii kaikille vauvasta vaariin.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta edesauttaa palautumaan nopeammin harjoittelusta sekä vähentää harjoittelun jälkeen lihasten arkuutta ja turvotusta. Urheiluhieronnan sisältö suunnitellaan yksilön tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti. Urheiluhieronta sopii niin aktiiviliikkujille kuin ammattiurheilijoille.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tehokkaasti stressiä laukaiseva sekä kehoa puhdistava hieronta, joka avaa myös energiatukoksia. Kuumakivihieronnassa lihakset rentoutetaan laittamalla lämmitetyt luonnonkivet keholle ja lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä.

Rentouttava
hieronta

Rentouttava hieronta on nimensä mukaisesti kevyttä, pääsääntöisesti sivelytekniikalla, kevyillä puserteluilla ja taputuksilla toteutettavaa hierontaa.

Hinnasto

Klassinen hieronta
Urheiluhieronta
Kuumakivihieronta
Rentouttava hieronta

On suositeltavaa, että ensimmäinen hierontakerta on kestoltaan 60 min, jotta kehon lähtötilanne saataisiin kartoitettua mahdollisimman tarkkaan ja hoito suunniteltua yksilöllisesti painottuen kehon ongelmakohtiin

Ajanvaraus

Tietoa

Tervehdys! Olen Jari Haavisto, pitkän ja monipuolisen elämänkokemuksen omaava, vuonna 2022 Santa’s Sportista valmistunut hieroja.

Olen Luostolla auttamassa sinua palautumaan liikunnan rasituksista tai muuten vain rentoutumaan loma- tai työmatkasi aikana. Luosto on tunnettu erityisesti hyvistä hiihtoladuistaan sekä vaellus- ja maastopyöräreiteistään. Koulutukseni aikana perehdyin erityisesti hiihtäjän lihashuoltoon, jotta olisin valmiimpi auttamaan Luoston asiakkaitani hiihdon rasituksen jälkeen.

Tervetuloa Luoston Sydän liikekeskuksessa sijaitsevaan toimispisteeseeni. Ota rohkeasti yhteyttä, varaa aika ja nähdään pian.

Luoston Sydän

Luostontie 4, 99555 Luosto